Turbo's - Autobedrijf van Laarhoven, Bergen op Zoom

Autobedrijf van Laarhoven
Ga naar de inhoud
Autobedrijf van Laarhoven

Turbo vervangen

Een turbo zorgt voor een toename van het vermogen van de motor (bij dezelfde cilinderinhoud) hierdoor kan de motor betere prestaties leveren.
Het voordeel is dat uit een relatief kleine motor relatief veel vermogen gehaald kan worden. Ook heeft een motor met een turbo een gunstiger brandstofverbruik en een lagere uitstoot van schadelijke stoffen.

Turbo schade
De oorzaak van turboschade komt vaak door te weinig olie, olievervuiling of schade door een vreemd deel. Schade door slechte smering wordt veroorzaakt doordat te weinig smering de turbo bereikt. Dit kan ontstaan door bijv. een verstopte, geknikte of lekkende olieleiding.
Olievervuiling ontstaat o.a. door het niet op tijd vervangen van de olie en het oliefilter, door brandstof of water in de olie of door het gebruik van een verkeerd type olie. Verder kan een klein vreemd deel dat de turbo binnenkomt al grote schade veroorzaken aan de turbine of de compressorvanen. Er zijn ook nog andere oorzaken aan te wijzen voor een defecte turbo, zoals een slechte rijstijl.
Bron: www.turbos-hoet.com

Ook voor schade aan de turbo kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op.Werkplaats
In de werkplaats van Autobedrijf van Laarhoven kunt u terecht voor goed en betaalbaar onderhoud en reparartie aan uw auto.

Contact
Autobedrijf van Laarhoven
Antwerpsestraatweg 372
4625 AD Bergen op Zoom
Tel: 0164-234848 / 06-40273419
E-mail: autobedrijfvanlaarhoven@home.nl

© Autobedrijf van Laarhoven 2018

Terug naar de inhoud